top of page

Spørsmål og svar

Her er svar på noen av de vanligste spørsmålene knyttet til bestilling og bruk av kursportalen ExcelForBygg.com. Hvis du mot formodning ikke finner svaret du leter etter, kan du sende inn spørsmålet ditt i kontaktskjemaet nederst på siden! 

Hvordan bestiller jeg tilgang til kursene?

Svar:

Kurspakkene kan bestilles enkelt online ved å gå til http://ExcelForBygg.com/bestill-nå 

Velg en av kurspakkene og gå videre til kassen for å registrere brukerprofil og betale. ExcelForBygg.com godtar de aller fleste vanlige betalingskortene og PayPal.

Hvis du er student eller elev sender du inn en henvendelse i skjemaet øverst på siden Hjem for å få en rabattkode. Husk å oppgi koden i kassen før betaling!

Excelforbygg bestill 2.JPG
Excelforbygg registrering.JPG
Excelforbygg betaling.JPG

Det er også mulig å bestille utenom nettstedet ved å ta kontakt personlig, på epost eller i skjemaet nederst på siden. Da kan vi bli enige om å betale enten kontant, med Vipps, overføring til konto eller ved å få tilsendt faktura. 

Hva får jeg tilgang til når jeg har bestilt en kurspakke?

Svar:

Alle kurspakken har det samme innholdet, nemlig full tilgang til alle kursene på nettstedet. Forskjellen på de ulike kurspakkene ligger i hvor mange lisenser som bestilles, og om det er ønskelig med én eller flere timer med live veiledning på Zoom i tillegg til nettkursene. 

NB: Unntaket er kurspakken Excel BA per mnd som er et abonnement som belastes månedlig inntil kansellert. Dette månedlige abonnementet inneholder ikke kursmodulen Ferdig preppa Excel ark. Utover dette gjelder de samme reglene for denne kurspakken

Hvordan får jeg tilgang til kursene når jeg har bestilt en kurspakke?

Svar:

Når du har bestilt en kurspakke, får du tilgang til dine kurspakker ved å gå inn på http://ExcelForBygg.com/Kursoversikt 

Herfra kan du velge hvilket kurs du ønsker tilgang til ved å klikke på "Start kurs!" knappen for kurset. Deretter er det bare å sette i gang og jobbe deg gjennom de modulene og trinnene som du selv ønsker! 

Excelforbygg start kurs.JPG

Kan jeg følge progresjonen min i kursene?

Svar:

Ja. Hver kursmodul har en innebygget progresjonsbar som viser progresjonen din i prosent for det aktuelle kurset. ​Når du er ferdig med et trinn i modulen, klikker du på knappen "Fullfør trinn" for å markere at dette trinnet er fullført. For mange av trinnene er det også lagt inn Quiz spørsmål med svaralternativer slik at du selv kan teste om du har forstått innholdet. 

Excelforbygg progresjon.JPG
Excelforbygg - quiz.jpg

Er det lov å dele innholdet i kursene med venner og kjente?

Svar:

Nei. Ved bestilling av en av kurspakkene fra ExcelForBygg.com aksepterer du også vilkårene for bruken av din lisens. Lisensen gir deg som student tillatelse til å spille av kursportalens videoinnhold og å laste ned kopier av nedlastbart materiale. Videoavspilling og nedlastning av filer er (med noen få unntak) kun tillat for personlig, ikke-kommersiell bruk. Du finner alle betingelsene på siden http://ExcelForBygg.com/vilkår (se spesielt punkt 2)

Hvor lenge har jeg tilgang til kursene?

Svar:

Ved bestilling får du et «livstids»-abonnement på den kurspakken som er valgt. Du har tilgang til kursinnholdet så lenge du selv ønsker, og i utgangspunktet på ubegrenset tid. 

Dersom ExcelForBygg.com på grunn av alvorlig sykdom, dødsfall eller annen uforutsett grunn ser det nødvendig å avslutte virksomheten i fremtiden, vil du få varsel om dette minst 6 måneder før virksomheten avsluttes, og med dette også mulighet til å laste ned alle kursfiler før nettstedet evt. stenges. 

NB: Unntaket er kurspakken Excel BA per mnd som er et abonnement som belastes månedlig inntil kansellert. Utover dette gjelder de samme reglene for denne kurspakken. 

Må jeg spille av trinnene i kursene i rekkefølge?

Svar:

Nei, du kan gjennomføre kurstrinnene som du har tilgang til i valgfri rekkefølge og så mange ganger du selv trenger eller ønsker. På den måten kan du fokusere på de temaene som er mest interessante for deg - eller du kan følge det oppsatte løpet for å få best mulig nytte av den pedagogiske oppbyggingen av kursene. Det er helt opp til deg! 

Har jeg angrerett ved bestilling av kursene?

Svar:

I henhold til Angrerettloven §22 j, faller angreretten ved nedlastning eller strømming av digitale enkelttjenester bort så snart tjenesten/videoleksjoner lastes ned eller strømmes. ExcelForBygg.com ønsker likevel å gi deg som kunde mulighet til å angre kjøpet inntil 3 virkedager etter kjøpsdato – som en fornøydgaranti! Ta i så fall umiddelbart kontakt via kontaktskjemaet nederst på nettsiden!

Er Excel programvaren inkludert?

Svar:

Nei. ExcelForBygg.com tilbyr kun videoavspilling av instruksjonsvideoer og nedlasting av Excel oppgavefiler. Du må selv besørge norsk skrivebordsutgave av Excel fra MS Office (2013 eller nyere). 

Små forskjeller i layout mellom brukers Excel programvare og det som vises i videoleksjonene må kunne forventes og aksepteres. ExcelForBygg.com kan ikke stilles ansvarlig for problemer med din programvare. 

 

Er kursene tilrettelagt for alle brukere uavhengig av funksjonsevne?

Svar:

Nesten. ExcelForBygg.com vil etter beste evne forsøke å tilrettelegge for at flest mulig brukere skal kunne nyttegjøre seg av undervisningsopplegget, uavhengig av fysiske begrensninger. Videoleksjonene er ikke tekstet, men de aller fleste oppgavearkene har skriftlige instruksjoner og kan brukes uten å se tilhørende videoer. Excel programvaren inneholder også mulighet til å forstørre/zoome visningen etter eget behov. Nettkursene egner seg dessverre ikke dersom du er blind eller ekstremt svaksynt. 

Hva hvis jeg står fast underveis?

Svar:

Hvis du følger instruksjonene i kursene og du mot formodning ikke får Excel kommandoer og lignende til å virke som forventet, er det fullt mulig å ta kontakt med Faglærer Fuglesen for å finne en løsning på utfordringen. Enkle henvendelser for å finne ut av ting som ikke funker er inkludert i prisen for kursene. Bare å ta kontakt på epost eller ved å bruke skjemaet nedenfor! 

bottom of page