top of page

Aktuelle kampanjer

Her finner du aktuelle kampanjer fra ExcelForBygg.com 

Bli kjent med kursoppsettet:

GRATIS introduksjonskurs

Bli med på en helt gratis introduksjon til Excel! Denne introduksjonsmodulen er åpen for alle, og her går vi gjennom helt grunnleggende funksjonalitet som enkel regning, spilleregler, HVIS-setninger og enkle diagrammer. Klikk på bildet for å lese mer!

Gratis intro.jpg

Registrer deg og VINN!

ExcelForBygg - konkurranse.JPG

Hver måned trekker vi en heldig vinner som får 3 ukers tilgang til alle GRUNNKURS-modulene i Excel.

 

Det er lett å delta:
* Registrer deg som medlem på nettstedet (med FB-profil, Google+ eller e-mail).
* (valgfritt) LIK gjerne FB-siden - eller bare vent på trekningen!
 
 

Detaljer:
De
 heldige vinnerne trekkes blant alle ikke-betalende medlemmer av ExcelForBygg.com og blir annonsert på FB-siden hver 1. i måneden. Vinnerne blir også kontaktet direkte. Vinnerne velger selv for hvilket tidsrom de ønsker å motta tilgangen til grunnkurset, i løpet av 2023. Etter de 3 ukene faller kurstilgangen ganske enkelt bort, og det er ingen videre kjøpsplikt eller kostnader. Ved å delta godtar du at ExcelForBygg.com kan sende deg informasjon om tilbud og kampanjer (max 5 pr år). Du kan når som helst avregistrere deg fra nettstedet igjen om du ønsker dette.

LYKKE TIL!

loggin.JPG
reg.JPG

Studerer du allerede?

Studenttilbud

Hvis du er elev på videregående eller student i høyere utdanning, har vi et spesielt godt tilbud til deg! Studenter i høyere utdanning får hele 60% rabatt, mens videregående elever kan få tilgang til hele kursportalen med 80% rabatt

Ved å sende inn skjemaet får du tilsendt en kupongkode i løpet av 24 timer. Denne koden er personlig og kan brukes én gang. 

Excelforbygg.com kan kreve å få fremvist elev-/studentbevis på forespørsel for å begrense misbruk av dette supre studenttilbudet. 

Husk å tipse dine medstudenter!

Supre tilbud til studenter! 

Elev/lærling i VGS:
80% rabatt 
--> kr. 399,-
Student i høyere utdanning:
60% rabatt
--> kr. 798,-

Tusen takk for interessen! Du vil motta din kupongkode i en email innen 24 timer :)

bottom of page