top of page

Personvernerklæring

Opprettet: 29.10.2022.

Denne personvernerklæringen beskriver måten nettsiden ExcelForBygg.com samler inn, bruker, vedlikeholder og deler informasjon samlet inn fra nettsidens brukere (heretter kalt studenter). Denne personvernerklæringen gjelder for ExcelForBygg.com og alle kurs som tilbys av nettsiden.

 

Personlig identifikasjonsinformasjon

 

ExcelForBygg.com kan samle inn personlig identifiseringsinformasjon fra studenter på en rekke måter, inkludert, men ikke begrenset til:

  • når studenter melder seg på nettsiden eller et kurs innen nettsiden

  • når studenten abonnerer på et nyhetsbrev

  • i forbindelse med andre aktiviteter, tjenester, funksjoner, eller ressurser vi gjør tilgjengelig på nettsiden vår.

Studenter kan besøke nettstedet anonymt. ExcelForBygg.com vil kun samle inn personlig identifiseringsinformasjon fra studenter hvis de frivillig sender inn slik informasjon. Besøkend og studenter kan nekte å oppgi personlig identifikasjon, men dette kan i noen tilfeller hindre dem i å delta i visse nettsideaktiviteter.

 

Bruk av innsamlet informasjon

 

ExcelForBygg.com kan samle inn og bruke studentenes personlige identifikasjonsinformasjon til følgende formål:

  • For å forbedre kundeservicen.

  • For å svare på dine kundeserviceforespørsler og støttebehov mer effektivt.

  • For å tilpasse og forbedre brukeropplevelsen.

  • For å forstå hvordan studentene våre som gruppe bruker tjenestene og ressursene som tilbys på nettstedet.

  • For å sende periodiske e-poster. 

 

ExcelForBygg.com kan bruke student-e-postadresser for å sende studentene informasjon og oppdateringer knyttet til bestillingen deres. Student-e-postadresser kan også brukes til å svare på henvendelser fra studenter, spørsmål eller andre forespørsler.

 

Deling av din personlige informasjon

Din studentidentifikasjonsinformasjon er trygg hos ExcelForBygg.com. Vi vil aldri selge, bytte eller leie ut din studentidentifikasjonsinformasjon til andre parter.

 

Tredjeparts nettsteder

Selv om nettsiden i utgangspunktet er reklamefri, kan studenter unntaksvis finne reklame eller lenker til nettsidene til partnere, leverandører, annonsører, sponsorer, lisensgivere og andre tredjeparter. ExcelForBygg.com kontrollerer ikke innholdet eller lenkene som vises på disse nettstedene og er ikke ansvarlige for praksisen som brukes av nettsteder som er koblet til eller fra denne nettsiden. I tillegg kan disse nettstedene eller tjenestene, inkludert deres innhold og lenker, være i konstant endring. Disse nettstedene og tjenestene kan ha sine egne retningslinjer for personvern og retningslinjer for kundeservice. Surfing og interaksjon på et hvilket som helst annet nettsted, inkludert nettsteder som har en lenke til ExcelForBygg.com, er underlagt nettstedets egne vilkår og retningslinjer.

 

Endringer i denne personvernerklæringen

 

ExcelForBygg.com kan når som helst oppdatere denne personvernerklæringen. Vi oppfordrer studenter til å sjekke denne siden ofte for endringer. Som student hos ExcelForBygg.com erkjenner og godtar du at det er ditt ansvar å gjennomgå denne personvernerklæringen med jevne mellomrom og bli oppmerksom på endringer.

 

Din aksept av disse vilkårene

 

Ved å registrere deg som student/bruker på ExcelForBygg.com, bekrefter du at du godtar denne personvernerklæringen. Hvis du ikke godtar denne personvernerklæringen, vennligst ikke registrer deg som student på nettsiden. Din fortsatte påmelding og bruk av nettsiden etter publisering av endringer i denne personvernerklæringen vil bli ansett som din aksept av disse endringene.

bottom of page