top of page

So much to learn, so little time...

Nettkurset inneholder mer enn 14 timer med videoleksjoner fra en mengde aktuelle og interessante temaer! 

Student i biblioteket

Kursinnhold

Ved bestilling av en av nettkurspakkene vil du få tilgang til mer enn 14 timer med strukturert og pedagogisk videoundervisning. De fleste trinnene har også sitt eget oppgaveark til utfylling, totalt er det over 65 oppgaveark å bryne seg på - med god hjelp fra instruksjonsvideoene! I tillegg blir det regelmessig lagt til nye tips og triks, aktuelle temavideoer, og ferdig preppa Excel ark som du kan bruke eller redigere som du selv ønsker.

Her er et utsnitt av et trinn fra nettkurset i fullskjerm: 

excelkursforbygg4.JPG

Bli kjent med Excel:

Excel Grunnkurs

I grunnkurset blir vi kjent med verdens mest populære regnearkprogram, ved å gjennomgå ca. 40 oppgaveark trinn for trinn. Kurset består av flere moduler med instruksjonsvideoer og oppgavefiler. For best mulig uttelling anbefaler jeg både å se videoene, lese instruksjonene, og også gjøre øvingsoppgavene som er lagt inn underveis. Videoene kan naturligvis pauses underveis, og kan også spilles av i dobbel eller halv hastighet hvis man ønsker det. 

Her er en eksempelvideo fra grunnkurset:

Ta et dypdykk i Excel:

Excel avansert kurs

I dette avanserte Excel kurset går vi steg for steg gjennom oppbyggingen av en dynamisk tilbudskalkulator for ulike modeller av rekkegarasjer med aktuelle tilvalg. Vi skal innom en mengde artige og spennende funksjoner og funksjonaliteter på veien til målet. 

Her er en eksempelvideo fra det avanserte kurset:

Lag ditt eget dynamiske Gantt diagram:

Fremdriftsplanlegging i Excel

I dette kurset bruker vi Excel til å lage et dynamisk Gantt skjema, som gjerne kan brukes som et planleggingsverktøy for din bedrift eller organisasjon. Kurset består av to moduler med instruksjonsvideoer. Den første modulen viser hvordan vi setter sammen en slik dynamisk fremdriftsplan. Her vil du blant annet lære om betinget formatering av celler og en god del nyttige funksjoner knyttet til arbeidsdager, datoer, oppdeling av tekst, helligdager mm. For best mulig uttelling anbefaler jeg både å se videoene og selv prøve å utforme din egen personlige fremdriftsplan. 

 

I den andre modulen finner du et ferdig utarbeidet Gantt skjema klart til bruk, inkludert en video som viser hvordan man bruker skjemaet. Videoene kan naturligvis pauses underveis, og kan også spilles av i halv eller dobbel hastighet hvis du ønsker det.
 

Her er en eksempelvideo fra denne kursmodulen:

Utvid din kompetanse:

Temavideoer, tips og triks

I denne kursmodulen finner du aktuelle temavideoer og en del gode tips og triks. Modulen vil bli regelmessig oppdatert med nye videoer. Jeg håper du finner noe som kan gi deg inspirasjon! 

Her er en eksempelvideo fra denne kursmodulen:

Gjør hverdagen mer effektiv:

Ferdig preppa Excel ark

I denne kursmodulen finner du ferdig preppa Excel ark som du kan laste ned, redigere og bruke som du ønsker. Modulen vil bli oppdatert av og til med nye videoer og malfiler. Jeg håper du finner noe som kan bidra til å gjøre din jobbhverdag enklere og mer effektiv! 

Her er en eksempelvideo av et ferdig preppa tilbudsmal for varer eller tjenester:

Bli kjent med kursoppsettet:

GRATIS introduksjonskurs

Bli med på en helt gratis introduksjon til Excel! Denne introduksjonsmodulen er åpen for alle, og her går vi gjennom helt grunnleggende funksjonalitet som enkel regning, spilleregler, HVIS-setninger og enkle diagrammer. Klikk på bildet for å lese mer!

Gratis intro.jpg
bottom of page